Tue. Jun 28, 2022
ћирилица /latinica

Novi raspored ski busa: Od februara dodatna linija za Jahorinu

Autor: FILTER/M.K.

Ski bus, koji svakodnevno saobraća na liniji Pale-Ravna planina Jahorina a vikendom i Istočna Ilidža-Istočno Novo Sarajevo-Ravna planina-Jahorina, uvodi dodatnu liniju za Jahorinu.

Od 01. februara važiće novi raspored koji predviđa da ski bus radnim danima iz Pala za Jahorinu vozi u 08.30, 10.30 i 15.00.

Uvažavajući želje sugrađana i turista odlučili smo da uvedemo dodatnu liniju za Jahorinu, kaže u izjavi za Filter direktor TO Grada Istočno Sarajevo Igor Ikonić.

“S obzirom na to da je ovo prva godina u kojoj smo uveli ski bus kao jednu dodatnu uslugu namijenjenu turistima i skijašima, možemo biti izuzetno zadovoljni odzivom i brojem putnika koji koriste ski bus u januaru. Posebno nas raduju pozitivni komentari pružaoca usluga smještaja u našem gradu koji su na osnovu ski busa došli do novih gostiju koje je upravo ta veza između Grada Istočno Sarajevo i Jahorine opredijelila da smještaj potraže u Palama ili u nekoj od gradskih opština”, rekao je Ikonić.

On smatra da će ski bus prave rezultate pokazati u narednim godinama, a cilj Turističke organizacije je da se, po uzoru na poznata svjetska skijališta, sve usluge podižu na veći nivo.

Novi raspored ski busa

Filter 2019