Wed. May 18, 2022
ћирилица /latinica

Ica i dalje treba našu pomoć!

Izvor: FILTER

Porodica naše Ice Lavice, male Ivane Bjelogrlić, obavještava da se ona trenutno nalazi u Turskoj.

Podsjećaju da se ona već više od tri godine bori protiv zloćudne bolesti koja neprestano napada njen mali organizam.

“Taman kada pomislimo da je Ivana izašla kao pobjednik iz bitke, taman kada se vrati kući i počne da živi kao sva druga djeca, taman kada počne da se igra sa svojim drugarima, bolest pokaže da je ona nadjačala sve napore”, navodi se u fejsbuk grupi Pomozimo Ici Lavici.

Svjedoci smo borbe i patnje za sve ovo vrijeme, ali naša Lavica se ne predaje i kaže tako mala, da želi da se bori uz riječi “Mama borićemo se”…

“Nakon slave Sv. Stefan Ivana je dobila visoku temperaturu, nalazi pokazuju visok CRP, prvo očitanje CT-a kazuje da je Ivani pukla slezena. Totalni šok! Transport prema Banja Luci gdje hirurg kaže da su u pitanju metastaze… Očaj!!! Kontakt sa Turcima od kojih čekamo odgovor, a sati su kao vječnost… Turci uočavaju neke promjene u abdomenu i savjetuju da dođu čim prije u Tursku. Opet pakovanje, opet haos, opet teška situacija i ovaj put više nema riječi… Samo muk i tišina…
Na Pet sken-u, snimanju cijelog organizma, uočene su promjene u abdomenu i na plućima. Kako i zašto se tom brzinom promjene razvijaju u njenom organizmu, objašnjenja nema”, piše u najnovijem izvještaju o Ivanimom stanju koje porodica dijeli sa svim dobrim ljudima koji se mole za njeno zdravlje.

Nakon najnovijeg nalaza doktori u Turskoj predlažu ponovo jaku terapiju, a ako se promjene smanje neki operativni zahvat da je sačuvaju.

“Sve ovo zvuči kao horor priča, ali u svoj toj priči stoji jedna djevojčica za čiji život se svi mi zajedno borimo. Sve dok postoji i ovaj 1% nade i šanse za njen život odustajanja nema! Zato hvala svima koji su do sada pomogli i omogućili Ivani liječenje, svu njegu i sve što joj je trebalo.
Ovaj put smo joj najviše potrebni, jer ovoga puta situacija je ozbiljno teška”, piše u obavještenju.

Jedna terapija košta 20.000 evra, a Ivani će ih trebati nekoliko, kao i operacije. Ivani je juče ugrađen centralni venski kateter. Ostaje sada da se za Ivanu molimo, da ona dobije snagu da i ovoga puta izađe kao pobjednik.

Ona i dalje treba našu pomoć! Ukoliko ste u mogućnosti da finansijski pomognete nastavak liječenja naše Ice, to možete uraditi uplatom na račun.

Filter 2019