Fri. Jan 28, 2022
ћирилица /latinica

Istočno Novo Sarajevo: Privrednik iz Soluna uručio pomoć za socijalno ugrožene

Izvor: Srna

Ugledni privrednik iz Soluna Pol Jerojanis uručio je danas 12 paketa pomoći za socijalno ugroženo stanovništvo sa područja opštine Istočno Novo Sarajevo.

Jerojanis je izjavio novinarima da je razgovarao da zamjenikom načelnika opštine Istočno Novo Sarajevo Aleksandrom Kostovićem, nakon čega je došlo do ove saradnje i realizacije dodjele paketa pomoći.

“Ova donacija je od mojih roditelja. Mi smo veoma srećni što smo mogli da pomognemo 12 porodica. Nadam se i u budućnosti kada bude izražena potreba ili želja da budemo ovdje, da ćemo i biti. Želimo srećan Božić svima i radosnu i srećnu 2022. godinu”, poručio je Jerojanis.

Kostović je istakao da su Jerojanis i njegova porodica odlučili da obraduju 12 socijalno ugroženih porodica iz ove lokalne zajednice i time nastavljaju tradiciju grčkog naroda koji je uvijek pomagao srpskom narodu i bio prisutan u teškim trenucima.

Kostović je istakao da Jerojanis već neko vrijeme živi u Sarajevu i izrazio je želju da pomogne socijalno ugroženim porodicama na ovaj način.

Porodice kojima je pomoć uručena su izrazile zahvalnost donatorima i opštinskoj upravi.

Filter 2019