Sat. Jun 25, 2022
ћирилица /latinica

Čestitka gradonačelnika Ljubiše Ćosića

Izvor: FILTER

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić uputio je sugrađanima čestitku povodom Nove godine.

“Dragi prijatelji,

Na kraju 2021. godine, prije svega, želim da vam zahvalim za podršku koju ste mi dali i dajete u poslu koji obavljam.

Godina je u poslovnom smislu bila prilično naporna, ali uspješna. Dosta dobrih stvari smo uradili, dosta smo započeli, neki rezultati se već vide, a neki će se vidjeti vrlo brzo na terenu.

To ne bi bilo moguće bez vaše podrške, ali i konstruktivnih kritika. Više glava je pametnije od jedne, ispravno sagledavanje nekih stvari svima nama pomogne da budemo bolji. Dobre ideje su uvijek dobrodošle, dobra energija puno znači, nadam se da ćemo je skupa zadržati.

Naredna godina će sigurno biti izazovna, a tome će doprinijeti mnogo različitih faktora. Na neke od njih mi nećemo moći da utičemo, ali na neke hoćemo i tu se moramo pokazati. U posao jačanja našeg grada i opština smo krenuli okupljeni, zajedno, a tako moramo nastaviti. Pokazali smo da je to jedini ispravan put i ako ga se budemo držali možemo mnogo. To vam garantujem. Sve je do nas.

Budite zdravi i srećni, čuvajte svoje porodice, kumove, prijatelje, jedni druge. Čuvajte mir u sebi i slogu oko vas. Neka nam je srećno svima, nastavljamo da radimo za naš grad u 2022. godini!”

Filter 2019