Sat. Jun 25, 2022
ћирилица /latinica

Detalji ubistva u Dubici: Sačekao suprugu u haustoru i pucao joj u glavu, pa presudio sebi

Izvor: Glas Srpske

Rade Vujković (38) hicem iz lovačke puške usmrtio je bivšu suprugu Tanju (35), a potom usmrtio sebe utvrđeno je istragom, saznaje “Glas Srpske”.

Tragedija se desila ispred stana gdje nesrećna žena stanovala u zgradi u ulici Mihajla Pupina.

Izvor blizak istrazi je kazao da je Rade bivšu suprugu sačekao u haustoru zgrade i pucao u nju kada je izašla i krenula na posao.

– Pogodio je hicem u glavu, a zatim je presudio sebi. Motiv ovog zločina je najvjerovatnije ljubomora. Supružnici su se nedavno rastali i Tanja je otišla da živi kod sestre u Kozarsku Dubici. Rade je ostao u porodičnoj kući u naselju Jošik – kazao je izvor blizak istrazi.

Iza supružnika ostalo je troje maloljetne djece.

Poznanici ovog bračnog para pričaju da je Rade bio veoma ljubomoran zbog čega je Tanja ranije morala da napusti posao.

– Zbog toga su se stalno svađali što je kasnije dovelo do rastave, a sada i do tragedije – rekao je mještanin Dubice ne želeći da mu pominjemo ime.

U Policijskoj upravi Prijedor, ne navodeći imena ni detalje, ranije je potvrđeno da su pronađena dva beživotna tijela u Kozarskoj Dubici.

– Policijskoj stanici Kozarska Dubica 27. decembra oko 05.30 časova, prijavljeno je da se iz stana u Kozarskoj Dubici čuje galama i pucanj. Izlaskom policijskih službenika na lice mjesta, zatečena su dva beživotna tijela muškarca i žene – saopšteno je iz PU Prijedor ne navodeći detalje.

Dodali si da će uviđaj na licu mjesta obaviti tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor i policijski službenici Policijske uprave Prijedor, nakon čega će biti poznato više informacija.

Filter 2019