Thu. Dec 9, 2021
ћирилица /latinica

Potpisan notarski ugovor o dodjeli placa na Jahorini Novaku Đokoviću

Izvor: FILTER

Potpisivanjem notarskog ugovora, danas je i u formalnom smislu završena proceduru u vezi sa prenosom vlasništva nad zemljištem koje je Opština Pale, na prijedlog načelnika Boška Jugovića, a odlukom lokalne Skupštine, poklonila porodici najboljeg svjetskog tenisera Novaka Đokovića.

“U ime našeg proslavljenog tenisera, ugovor je potpisao njegov otac, Srđan Đoković, a ja sam kao načelnik Opštine Pale zaista ponosan što sam svojim potpisom na pomenuti ugovor ispunio i svoje obećanje, ali i želju naše lokalne zajednice da ovim darom iskažemo poštovanje prema Novaku, njegovim rezultatima, ali i svemu što čini za naš narod van sportskih terena, kao veliki humanista i čovjek koji na najbolji način širom svijeta afirmiše podneblje iz kojeg potiče i sve one vrijednosti koje krase naš, srpski narod”, naveo je Jugović.

On je dodao da su u Opštini Pale
počastvovani što su članovi porodice Đoković, ovim činom, na neki način postali i naši sugrađani te da vjeruje da ćemo se radovati njihovom češćem boravku na Jahorini i Palama. To će, smatra, značajno doprinijeti i promociji turizma na ovom području.

“Zahvalni smo porodici Đoković što je prihvatanjem našeg poklona i izraženom željom da na darovanoj parceli na Jahorini izgradi svoj objekat već učinila značajan potez u tom smjeru, a Opština Pale im želi da se osjećaju ugodno uvijek kada dođu u predivni ambijent olimpijske planine i ove sredine uopšte”, poručio je Jugović.

Filter 2019