Thu. Dec 9, 2021
ћирилица /latinica

OŠ „Sveti Sava”: Počelo evidentiranje djece za predškolski program

Izvor: FILTER

Iz OŠ„Sveti Sava“ Istočno Novo Sarajevo obavještavaju roditelje da danas počinje evidentiranje djece za predškolski program. Evidentiranje će trajati do 26. novembra.

“Program se realizuje za djecu koja nisu obuhvaćena nekim oblikom predškolskog vaspitanja i obrazovanja i koja nisu pohađala cjelovit razvojni program, a koja po propisima kojima se uređuje oblast osnovnog vaspitanja i obrazovanja u narednoj školskoj godini stiču uslove za polazak u prvi razred osnovne škole”, navodi se u obavještenju.

Program će biti realizovan u periodu od 01. marta do 31. maja 2022. godine, radnim danima, u ukupnom dnevnom trajanju od 180 minuta.

Evidencija se vrši svakim radnim danom, telefonskim putem, na broj 057/340-414, u terminu od 09:00 do 14:00 časova ili na mejl adresu: os189@skolers.org, sa naznakom ,,Prijava za predškolski program“.

Potrebno je do 26. novembra 2021. godine dostaviti ime i prezime djeteta, ime roditelja i broj telefona jednog roditelja.


Roditelji čije će dijete pohađati predškolski program u predškolskoj ustanovi nisu dužni evidentirati dijete za predškolski program u ovoj školi.

Filter 2019