Wed. Dec 8, 2021
ћирилица /latinica

Mirnija noć za stanovnike Istočne Ilidže

Izvor: Opština Istočna Ilidža

Prethodna noć u Istočnoj Ilidži protekla je mirnije i iako su se javljale povremene padavine to nije značajno uticalo na nivoe Kasindolke i Željeznice, koji su u padu. Stanje je stabilno na rijeci Kasindolki, od dijela oko Bolnice „Srbija“ do Donjeg Kotorca, dok je na Željeznici nivo vode opao za pola metra.

Trenutni problem predstavlja izvor Megara, koji se puni prilikom obilnijih padavina, te on prijeti određenom broju kuća u Solunskoj i Ulici 4. avgusta. Prema informacijama sa terena, dežurne ekipe prate stanje u ovim ulicama.

Što se tiče snabdijevanja električnom energijom, naselje Donji Kotorac je još uvijek bez struje, dok u ostalim dijelovima opštine trenutno nema prekida u isporuci električne energije.

Vodosnabdijevanje na teritoriji Istočne Ilidže je uredno.

Objektima koji su poplavljeni tokom jučerašnjeg dana, Republička uprava civilne zaštite će u toku dana dostaviti pumpe za iscrpljivanje vode i sušilice.

Napominjemo da se građani Istočne Ilidže, kojima su prouzrokovani problemi usljed obilnih padavina, mogu javiti na broj Civilne zaštite Opštine Istočna Ilidža 057 316 027.

Filter 2019