Sat. Dec 4, 2021
ћирилица /latinica

Ekipa III-5 pobjednik školskog takmičenja u malom fudbalu

Izvor: Srednja škola “28.juni”

Učenici JU Srednje škole „28. juni“ oduvijek pokazuju veliku zainteresovanost za sportska nadmetanja. Tako je bilo i na ovogodišnjem školskom takmičenju u malom fudbalu na kojem je, prema riječima profesorice Aleksandre Vitković, učestvovalo 168 takmičara.

Na turniru, koji je održan u periodu od 25. do 29. oktobra 2021. godine, učestvovale su ekipe učenika od prvog do četvrtog razreda. U finalnoj utakmici sastale su se ekipe III-5 (tehničari drumskog saobraćaja) i IV-1 (turistički tehničari) gdje je, nakon izvođenja penala, bila bolja ekipa III-5 odjeljenja.


U kategoriji prvih razreda najbolja je bila ekipa I-3 (IT tehničari), kategoriji drugih razreda najbolji su bili učenici II-4 odjeljenja (tehničari računarstva i programiranja), dok je u kategoriji trećih razreda najbolji plasman postigla ekipa III-5 (tehničari drumskog saobraćaja). Ekipa odjeljenja IV-1 (turistički tehničari) bila je najbolja ekipa u kategoriji četvrtih razreda.

Sa postignutih 11 golova Stefan Govedarica iz IV-1 proglašen je za najboljeg strijelca, a Maksimilijan Gajović iz ekipe III-5 odjeljenja za najboljeg golmana turnira. Titula najboljeg igrača pripala je Darku Hrkalu iz pobjedničke ekipe.

Profesorica Aleksandra Vitković rekla je da je turnir održan po lijepom vremenu i da naše učenike u narednom periodu očekuju pripreme za regionalno takmičenje u malom fudbalu.

Filter 2019