Sun. Nov 28, 2021
ћирилица /latinica

Detalji incidenta u Foči: Sukobili se, zapucali, pa automobil gurnuli u Drinu

Izvor: Glas Srpske

Policija u Foči uhapsila je tri od četiri osobe koje su učestvovale u sukobu tokom kojeg je došlo do pucnjave i guranja automobila u rijeku Drinu.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Foča, u sukobu su učestovali  M.R. i D.S. s jedne,  te D.P. i N.V sa druge strane. U policiji nisu mogli da kažu ko je od njih uhapšen jer istraga još nije završena.

– Policiji je danas, oko 10 minuta nakon ponoći, prijavljeno da je u ulici Petra Bojovića u Foči došlo do narušavanja javnog reda i mira, u kojem su učestvovala četiri lica iz Foče nakon čega je došlo do pucanja iz vatrenog oružja. Nakon toga su D.S. i M.R. pobjegli sa lica mjesta, dok su N.V. i D.P. odgurnuli vozilo koje su koristili D.S. i M.R. u korito rijeke Drine. Utvrđeno je da je  tokom tog sukoba došlo do pucanja u vazduh iz vatrenog oružja – saopštila je PU Foča.

Dodali su da se traga za jednom osobom koja je učestvovala u ovom događaju, ali nisu mogli da otkriju  identitet uhapšenih niti da govore detalje.

– Obavješten je nadležni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje koji je ovlastio policijske službenike da  preduzmu sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti na dokumentovanju predmetnog događaja – rekli su u PU Foča.

Filter 2019