Sat. Dec 4, 2021
ћирилица /latinica

Delegacija Bolnice „Srbija“ u posjeti Bolnici Nikaia „Sveti Panteleimon“ u Atini

Izvor: Bolnica „Srbija“

Direktor Bolnice “Srbija“ Nebojša Šešlija, pomoćnik direktora za medicinske poslove dr Đorđe Pejić i pomoćnik direktora za polikliniku i prijemno-urgentni blok dr Marko Kovačević posjetili su opštu bolnicu Nikaia „Sveti Panteleimon“ u Atini i upoznali se sa uslovima rada bolnice.

Dr Đorđe Pejić i dr Marko Kovačević učestvovali su u radu u operacionim salama zajedno sa doktorima iz bolnice Nikaia „Sveti Panteleimon“.

Na današnjem sastanku kome su prisustvovali direktor Bolnice „Srbija“ Nebojša Šešlija, direktor opšte bolnice Nikaia „Sveti Panteleimon“ mr A. Mitoglou i ambasador BiH u Grčkoj Milica Ristović Krstić, konkretizovani su detalji sporazuma o saradnji između Bolnice „Srbija“ i opšte bolnice Nikaia „Sveti Panteleimon“.

„Našim doktorima će biti omogućena edukacija i usavršavanje u Atini, o čemu ćemo napraviti detaljan plan. U okviru sporazuma menadžment ima strateški cilj, a to je uvođenje procedura koje do sada nismo primjenjivali, a rade se u bolnici Nikaia “Sveti Panteleimon”. Želimo unaprijediti znanje našeg osoblja kako bi stanovnicima Sarejevsko – romanijske regije pružili što bolju zdravstvenu zaštitu“, istakao je direktor Bolnice „Srbija“ Nebojša Šešlija.

Filter 2019