Wed. Aug 17, 2022
ћирилица /latinica

“Toma“ otvara vrata bioskopa “My cinema” Istočno Sarajevo

Izvor: FILTER

U ugodnom ambijentu dvorane Kulturnog Centra Istočno Novo Sarajevo od 16.oktobra svi ljubitelji filma imaće priliku pogledati najveći regionalni hit godine „Toma“, a uskoro i sve aktuelne filmske naslove iz svjetske i regionalne produkcije u redovnim projekcijama

Kompanija HD Computers, u saradnji sa Kulturnim Centrom Istočno Novo Sarajevo, svim stanovnicima Istočnog Sarajeva donosi novi kulturni sadržaj u vidu bioskopske dvorane “My Cinema” u kojoj će se od 16. oktobra održavati redovne filmske projekcije.

Novi bioskop kreće sa radom sa prikazivanjem najvećeg regionalnog filmskog hita 2021.godine „Toma“ koji ovih dana obara sve rekorde gledanosti kako u Srbiji tako i u Bosni i Hercegovini.
Biografska drama o životu popularnog pjevača Tome Zdravkovića čiju produkciju potpisuju Dragan Bjelogrlić i Željko Joksimović putem kompanije Sobra Film masovno je vratila sve kategorije gledalaca u bioskopske dvorane. Film s Milanom Marićem u glavnoj ulozi, koji govori o životu i muzici legendarnog srpskog i jugoslovenskog pjevača Tome Zdravkovića, u proteklih je nekoliko sedmica pogledalo preko 500.000 gledalaca što ga svrstava među najgledanije filmove regiona u posljednjih nekoliko decenija.

Radi ogromnog interesa ljubitelja filma u Istočnom Sarajevu za film, koji sve generacije gledalaca ispraća iz dvorana prepune emocija i uspomena, bioskop My Cinema kreće sa radom sa projekcijama „Tome“ od 16.oktobra.

Film će se  u subotu 16.oktobra u prvom danu rada novog bioskopa prikazati u terminima od 14:00, 17:00, 20:00 i 23:00 sata, a u nedjelju 17.oktobra, u terminima od 14:00, 17:00 i 20:00 sati.
U narednim danima film će se prikazivati u redovnim terminima od 17:00 i 20:00 sati.
U bioskopu My Cinema gledaoci će imati potpuni filmski ugođaj ,uz prodaju osvježavajućih napitaka i kokica koji će upotpuniti užitak gledanja „Tome“ i svih narednih aktuelnih filmskih naslova.

Cijena ulaznica za projekcije filma „Toma“ koje će se moći kupiti na blagajni bioskopa My Cinema u holu Kulturnog Centra Istočno Novo Sarajevo od petka 15.10. iznosi 5KM.

My Cinema do kraja mjeseca najavljuje i projekcije najvećih filmskih hitova aktuelne holivudske produkcije uključujući i najnoviji nastavak serijala o avanturama tajnog agenta Džejmsa Bonda „ Nije vrijeme za umiranje“, te nastavka  stripovskog blokbastera „Venom 2“ koji ovih dana obaraju rekorde na svjetskim bioskopskim blagajnama.

U periodu do kraja oktobra 2021. godine My Cinema će i za najmlađe gledaoce i njihove roditelje uvesti i prijepodnevne matineje u kojima će moći uživati u projekcijama najnovijih animiranih i dječijih filmova iz svjetske produkcije sinhronizovanih na srpski jezik.

Sve projekcije u prostoru bioskopa odvijaće se uz aktuelne mjere zaštite od širenja pandemije virusa korona, te ljubazno molimo sve gledaoce da u prostoru foajea nose zaštitne maske i drže fizičku distancu.

Sve informacije oko termina projekcija, repertoara bioskopa, cijena ulaznica i pratećih sadržaja svi zainteresovani ovih dana mogu pronaći na fejsbuk i instagram stranici i profilu bioskopa (My Cinema Istočno Sarajevo), a uskoro će imati mogućnost kako telefonske tako i onlajn rezervacije ulaznica za projekcije putem veb stranice www.mycinema.ba koja je trenutno u razvoju.

Filter 2019