Sun. Jun 26, 2022
ћирилица /latinica

Sajamski dani i popusti do 70 odsto od 20. do 30. oktobra

Izvor: Srna

Zavod za udžbenike i nastavna sredstva Republike Srpske će u svojim knjižarama od 20. do 30. oktobra organizovati sajamske dane i popuste od 20 do 70 odsto na sva svoja izdanja, rekao je Srni portparol Zavoda Dejan Kerleta.

Kerleta je objasnio da je namjera da se budući da je oktobar mjesec knjige i da je otkazan Sajam knjige u Beogradu, da sačuvaju taj sajamski duh, jer je veliki broj građana iz Republike Srpske svake godine posjećivao beogradski sajam.

On je dodao da će Zavod u svim knjižarama tokom sajamskih dana organizovati druženje svojih autora sa građanima.

U knjižari u Doboju će 20, 28. i 30. oktobra sa građanima da se druže autori Danilo Tešanović, Gordana Simić i Borislav Blagojević, a 22. oktobra u knjižari u Zvorniku gostovati autori Danica Mojić, Milena Jović i Goran Gašić, a isti dan u knjižari u Istočnom Sarajevu Saša Terzić.

Kerleta je dodao da će se njihovim knjižarama u Banjaluci 26, 28. i 29. oktobra sa građanima družiti Danica Mojić, Milena Jović, Goran Gašić, Ranko Risojević i Ranko Pavlović, u Bijeljini će 22. oktobra to biti Branko Stanković, književnik Šćepan Aleksić gostovaće 26. oktobra u knjižari u Trebinju, a u Modriči 27. oktobra Branko Jovičić i u Prijedoru Saša Terzić.

Filter 2019