Mon. May 23, 2022
ћирилица /latinica

Počeli pregovori sa OC ”Jahorina” o definisanju pogodnosti za stanovnike opštine Istočno Novo Sarajevo

Izvor: Opština Istočno Novo Sarajevo

Načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo Jovan Katić, danas je prisustvovao sastanaku sa rukovodstvom OC “Jahorina”, na kojem su započeti pregovori o definisanju pogodnosti za stanovnike iz opštine Istočno Novo Sarajevo, a koje će se ogledati u jeftinijim cijenama usluga koje OC “Jahorina” pruža.

U narednom periodu biće definisani uslovi u pogledu kategorija stanovništva koje ostvaruju popust i visine popusta, te načina realizacije predočene inicijative, istakao je načelnik Katić.

„I na sastanku, a i ovim putem pozdravljam reakciju OC “Jahorina” na dostavljenu inicijativu i sjedanje za pregovarački sto, te izražavam nadu da ćemo na kraju zajedničkim snagama iznjedriti modalitete za kreiranje najboljih mogućih uslova za naše stanovnike”, poručio je Katić.

OC “Jahorina” pokrenuo je akciju “Budi dijete Jahorine”, koji je otvoren do 30.10.2021. godine, a djeca mogu učestvovati slanjem svih vrsta likovnih, literarnih radova, te fotografija ili video snimaka svog viđenja naše planine. Više informacija o konkursu dostupno je na internet stranici OC “Jahorina”, a svi dostavljeni radovi učenika iz Istočnog Sarajeva osvojiće personalizovanu sezonsku ski kartu u terminima od ponedjeljka do petka.

Filter 2019