Sat. Jun 25, 2022
ћирилица /latinica

Katić sutra razgovara sa stanovnicima Ivanića

Izvor: FILTER

Načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo, Jovan Katić, od ovog mjeseca planira jednom sedmično obilaziti naselja na području opštine i razgovorati sa stanovnicima. Prvi na redu su Ivanići, koje će posjetiti sutra u 16.30.

Njegovo saopštenje prenosimo u cjelosti:

”Cijenjeni sugrađani,

Trudeći se da čujem potrebe svih stanovnika naše opštine i razgovaram sa svakim čovjekom, uvidio sam da vremena za konstruktivne posjete i sastanke u toku dana nikad nema koliko bih želio, a ličnom obavezom smatram kreiranje prilika da saslušam svakog stanovnika kojem treba pomoć ili rješenje nekog problema. Želja mi je da upoznam svakog stanovnika naše lokalne zajednice i da, koliko je u mojoj moći, pomognem u rješavanju potreba koje su u domenu lokalne samouprave.

Zbog toga, od ovog mjeseca ću, zajedno sa saradnicima, sedmično obilaziti ulice na teritoriji cijele lokalne zajednice, u terminima o kojima ćete biti blagovremeno obaviješteni putem internet stranica i medija, kako bi svaki stanovnik mogao prenijeti ono što smatra neophodnim za izradu/popravku/rješavanje. Da bi vizija Istočnog Novog Sarajeva kao najpoželjnijeg mjesta za život postala stvarnost, neophodno je učešće svakog stanovnika sa prijedlozima, idejama, sugestijama i kritikama, jer samo tako možemo napraviti kvalitetne i dobre rezultate.

Nijedno naselje neće biti izostavljeno, a vas pozivam da nam se, kada budemo u vašoj ulici/naselju, pridružite u šetnji i razgovorima, te da nam delegirate sve što smatrate bitnim i neophodnim za razvoj naše lokalne zajednice i poboljšanje uslova života za svakog stanovnika.

Prvi u nizu jesu Ivanići, koje ćemo posjetiti u četvrtak, 21.10.2021. godine od 16.30 časova, kada planiramo obilazak naselja i razgovore sa stanovnicima koji nam se pridruže. Radujem se prilici da razgovaramo i zajedno gradimo mjesto za život po mjeri svih nas.

Filter 2019