Mon. May 23, 2022
ћирилица /latinica

Ivan Dela Kroče u džiu džicu klubu ”Slavija” kuje svjetsku medalju

Izvor: FILTER

Ovog vikenda u sklopu priprema za Svjetsko prvenstvo u Abu Dabiju u džiu džicu klubu „Slavija“ trenira Ivan Dela Kroče, reprezentativac Srbije sa zapaženim rezultatima.

Dela Kroče je kao junior četiri puta bio prvak Balkana, odlikovao se juniorskom bronzom na Evropskom prvenstvu, te popravo utisak i zauzeo drugo mjesto na Svjetskom prventsvu.

Prilikom prelaska u veću uzrasnu kategoriju, u seniore, rezultat opet nije izostao. On je opet osvojio Balkan zauzevši prvo i treće mjesto, okitio se i bronzanom medaljom sa Grand Slema.

Na poslednjem Svjetkom prvenstvu za seniore, našao je svoje mjesto na postolju zauzevšti treće mjesto i time ponovo dokazao svoj kvalitet.

„Čast nam je i privilegija što je Ivan, kao takmičar najvišeg ranga u našem sportu, prepoznao kvalitet naših takmičara i trenerskog kadra te izrazio želju da naš klub bude dio njegovih priprema za predstojeće Svjetsko prvenstvo u Abu Dabiju. Nadamo se kvalitetnim treninzima, sigurni smo da od njega možemo mnogo naučiti. A da li se u Istočnom Sarajevu kuje svjetska medalja ili ipak medalje, ostaje da vidimo!“, rekli su iz džiu džicu kluba „Slavija“.

Filter 2019