Sun. Jun 26, 2022
ћирилица /latinica

Dom zdravlja „Istočno Sarajevo“ spreman za vakcinaciju trećom dozom

Izvor: Srna

Dom zdravlja Istočno Sarajevo spreman je za vakcinaciju građana trećom, buster dozom vakcine protiv virusa korona, izjavio je Srni koordinator tima za sprovođenje vakcinacije u ovoj zdravstvenoj ustanovi Danko Vasiljević.

Vasiljević je naveo da građani Istočnog Novog Sarajeva i Istočne Ilidže od utorka, 26. oktobra, mogu dobiti informacije o buster dozi putem telefonskog broja 66 583 457.

Prema njegovim riječima, treću dozu vakcine protiv virusa korona mogu primiti lica koja su drugu dozu primila prije više od šest mjeseci.

Vasiljević je istakao da lica koja su primila „sinofarm“ vakcinu kao treću dozu mogu primiti „fajzer“ ili „sputnjik ve“, a za one koji su prva dva puta primili neku drugu vakcinu protiv virusa korona, ide ista i treći put.

On je rekao da će se vakcinacija buster dozom odvijati u istim prostorijama kao i do sada, preko puta Doma zdravlja, u terminu od 13.00 do 15.00 časova.

Na području Istočnog Novog Sarajeva i Istočne Ilidže do sada su protiv virusa korona prvom dozom vakcinisana 6.923 lica, a revakcinisano je 6.531.

Filter 2019