Sat. Oct 23, 2021
ћирилица /latinica

Trnovo: Budžet u prvih pola godine ostvaren 37 odsto od plana

Izvor: Srna

Skupština opštine Trnovo usvojila je izvještaj o izvršenju budžeta za prvo polugodište prema kojem su prihodi ostvareni u iznosu od 904.415 KM, odnosno 37,07 odsto od plana za ovu godinu.

Načelnik opštine Trnovo Dragomir Gagović izjavio je Srni da su budžetski rashodi ostvareni u iznosu od 1.135.651 KM, što je 46,55 odsto od plana.

Odbornici su usvojili i Izvještaj o sprovedenoj finansijskoj reviziji opštine za prošlu godinu, Akcioni plan za otklanjanje propusta i nepravilnosti utvrđenih po revizorskom izvještaju i Izvještaj o radu Nadzornog odbora Skupštine opštine za prvih šest mjeseci ove godine.

Usvojen je i Prijedlog odluke o usvajanju izmjene dijela revizije Regulacionog plana “Sportsko-rekreaciono područje Jahorina na području opštine Trnovo” na inicijativu investitora i Prijedlog odluke o davanju saglasnosti za detaljno geološko istraživanje tehničkog građevinskog kamena – dijabaza na lokalitetu Bandijerka-Rogoj.

Na današnjoj sjednici nije usvojen prijedlog odluke o imenovanju savjeta plana za praćenje izrade izmjene dijela revizije Regulacionog plana “Sportsko – rekreaciono područje Jahorina na području opštine Trnovo”, lokalitet Šator, već je predloženo da ova tačka dnevnog reda bude na nekoj od narednih sjednica.

Filter 2019