Sun. Jun 26, 2022
ћирилица /latinica

Počela sjednica PD PS BiH; Ne prisustvuju poslanici iz Srpske

Izvor: RTRS

Sjednica Predstavničkog doma PS BiH počela je danas u Sarajevu, a srpski predstavnici, kao što je to i najavljeno, nisu prisutni u sali.

Otvarajući sjednicu, predsjedavajući Predstavničkog doma Denis Zvizdić rekao je da je prisutno 29 poslanika i da postoji kvorum za rad i odlučivanje.

Zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma Nebojša Radmanović nije učestvovao na danas zakazanoj sjednici Kolegijuma Predstavničkog doma, saopšteno je iz Kabineta zamjenika predsjedavajućeg PD PS BiH.

– Povodom informacija koje su se pojavile u pojedinim medijima, Kabinet zamjenika predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Nebojše Radmanovića saopštava da Radmanović nije učestvovao na za danas zakazanoj sjednici Kolegijuma Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH, poštujući u potpunosti zaključke Narodne skupštine Republike Srpske – ističe se u saopštenju.

Federalni mediji objavili su prethodno da, iako je ranije najavljeno da niko od predstavnika iz Republike Srpske neće prisustvovati današnjoj sjednici Predstavničkom doma, Radmanović prisustvuje sjednici Kolegijuma.

Mediji su naveli da im je ova informacija potvrđena iz kabineta predsjedavajućeg Predstavničkog doma Denisa Zvizdića.

Filter 2019