Thu. Oct 21, 2021
ћирилица /latinica

Odbojkašice „Slavije“ spremne za početak nove sezone

Izvor: is-radio.com

Nakon nekoliko odigranih prijateljskih utakmica, „Sokolice“ privode kraju svoje pripreme za početak nove sezone. Zahvaljuju se ekipi iz Herceg Novog na fer, korektnoj igri i na lijepom druženju.

Glavni trener „Slavije“, Kristina Vuca, govorila je o prošloj sezoni kao i šta očekuje od nove. „Prošla sezona je za nas bila puna izazova. Osim globalne zdravstvene situacije i prekida takmičenja, pratile su nas i povrede. Smatram da smo mnogo naučili, napredovali i postali stabilnija i iskusnija ekipa. U ovu sezonu ulazimo sa realnim ciljevima, a to su afirmacija mlađih igračica, kombinacija iskustva i mladosti i pružanje maksimuma na terenu“, istakla je Vuca.

Vuca je istkla da je klub dosta radio i na promjeni odnosa prema igri, napredovanju i na fizičkom i na psihološkom planu. Izrazila je nadu da će djevojke uz iskustvo Milane Radovanović, Branke Planinčić i Gale Košarac pružiti dobre igre.

„Takođe se iskreno nadam da će se odbojka nakon dužeg vremena “vratiti” u naš grad jer je Odbojkaški klub Slavija zaslužio, kroz istoriju kluba, da bude u vrhu sportskih prioriteta, a Sokolice da budu u centru afirmacije ženskog sporta u Istočnom Sarajevu i šire”, naglasila je Vuca.

Sljedeći vikend odbojkašice „Slavije“ gostuju u Zvorniku i nadaju se da će rad i trud sa dosadašnjih treninga prenijeti na utakmicu.

Filter 2019