Sat. Oct 23, 2021
ћирилица /latinica

Opština Istočna Ilidža finansira izradu Glavnog projekta “Rasvjeta stadiona FK Slavija”

Izvor: Opština Istočna Ilidža

Načelnik opštine Istočna Ilidža, Marinko Božović i predstavnici FK “Slavija” danas su, polazeći od zajedničkog interesa za unapređenje sporta i sportske infrastrukture u Istočnom Sarajevu, a da bi se stvorili uslovi za organizaciju sportskih takmičenja lokalnog, regionalnog i međunarodnog značaja, potpisali Sporazum o finansiranju izrade Glavnog projekta “Rasvjeta stadiona FK Slavija”. 

Predmet ovog sporazuma je finansiranje izrade Glavnog projekta “Rasvjeta stadiona FK Slavija”, Istočno Sarajevo, kako bi se ispunili uslovi koje je propisala Evropska kuća fudbala (UEFA) za organizovanje U17 Evropskog prvenstva u fudbalu za žene 2022. godine. 

Obaveze FK “Slavija” su da, u roku od 30 dana, izvrši izbor izvođača radova, da nakon potpisivanja Ugovora sa izabranim izvođačem isti dostavi Opštini Istočna Ilidža, te da sredstva koja budu uplaćena od strane opštine budu utrošena isključivo za plaćanje Glavnog projekta. 

Opština se obavezuje da, na osnovu Sporazuma i Ugovora sa glavnim izvođačem, odobri i isplati sredstva u skladu sa dinamikom predviđenom u Ugovoru.

Filter 2019