Sat. Oct 23, 2021
ћирилица /latinica

Za građane Istočnog Novog Sarajeva popust u NP ”Sutjeska”

Izvor: Opština Istočno Novo Sarajevo

Načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo Jovan Katić i direktor JU Nacionalni park „Sutjeska“, Tjentište Aleksandar Kovač, potpisali su Sporazum o zajedničkoj saradnji.

Ovim sporazumom definisana je saradnja na poljima ekonomije, turizma, zdravstvenih i obrazovnih usluga, sporta, ekologije i zajedničke promocije postojećih potencijala.

Sporazum je potpisan na period od dvije godine i stupa na snagu 01. septembra tekuće godine. U navedenom periodu Opštinska uprava Istočno Novo Sarajevo direktno će sufinansirati aktivnosti koje sprovodi JU Nacionalni park „Sutjeska“ kroz materijalnu ili tehničku i kadrovsku pomoć, ili direktnim finansijskim sufinansiranjem ili pružanjem drugih vrsta tehničke pomoći.

JU Nacionalni park „Sutjeska“ se obavezuje da za sve stanovnike opštine Istočno Novo Sarajevo omogući popust na korišćenje usluga centra u iznosu od 30 % od pune cijene.

Navedeni popust se odnosi na karte ulaska u Nacionalni park, bazen, karte za posjete muzejskim objektima, postavljanje šatora i druge usluge koje ovaj centar pruža.

Svi građani opštine Istočno Novo Sarajevo koji posjete Nacionalni park „Sutjeska“, te iskažu zainteresovanost za neke od ponuđenih usluga, ostvaruju pravo na popust uz predočenje važeće lične karte.

Filter 2019