Mon. Oct 25, 2021
ћирилица /latinica

Danas predstavljanje knjige “Srbistički ogledi” Miloša Kovačevića

Izvor: Srna

U okviru kulturno-zabavne manifestacije “Ljeto u Istočnom Novom Sarajevu” za danas je, u organizaciji Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva Istočno Sarajevo, planirano predstavljanje knjige Miloša Kovačevića “Srbistički ogledi”.

Planirano je da o knjizi, osim autora, govori Milanka Babić, a sa ovim profesorima u okviru svojevrsne javne tribine biće riječi i o položaju srpskog jezika danas.

Promocija je zakazana za 18.00 časova na Trgu Srbija.

Zavod za udžbenike i nastavna sredstva pripremio je i popuste do 70 odsto na njihova izdanja beletristke, stručne knjige i izdanja za djecu.

Sinoć su u Matičnoj biblioteci Istočno Sarajevo promovisane knjige Književnog fonda “Sveti Sava” od autora Radoslava Samardžije “Govorim srpski”, Save Živkovića “Novi svjetski poredak uništava planetu” i “Pred našim očima” te monografija “Rođeni vječno da žive” Milanka Čobovića, koju je izdala Narodna biblioteka Pale.

Veče prije, održan je Sajam knjiga pod pokroviteljstvom opštine Istočno Novo Sarajevo. Nakon otvaranja sajma, upriličena je promocija izdavačke djelatnosti Matične biblioteke Istočno Sarajevo, koja je i organizator ovog sajma.

Filter 2019