Thu. Aug 5, 2021
ћирилица /latinica

Famos počeo sa pripremama

Izvor: sportdc.net

Fudbaleri Famosa iz Vojkovića počeli su sa pripremama za novu sezonu Druge lige Republike Srpske grupa “Istok”.

Nakon osvojenog drugog mjesta u prošloj sezoni i ponovnog ostajanja “za dlaku” u drugoligaškom karavanu, “motoristi” se spremaju za novi napad na prvo mjesto, ali svjesni su da neće biti ni malo lako, naprotiv, i dosta teže nego prošlih sezona.

Vladimir Drinjak je na prvom treningu mogao računati na 25 fudbalera, uz nekoliko opravdanih izostanaka. Što se tiče odlazaka, nema više u klubu Đorđa Ćehe, Đorđa Močevića i Duška Lučića, koji su se oprostili od aktivnog igranja fudbala.

Ipak, rubrika dolasci je značajno popunjena. Drinjak je dobio veliko pojačanje  nekadašnjeg fudbalera Famosa, ali i Slavije, te internacionalca u Slovačkoj, Nemanje Pušare. Ovaj ofanzivac će pomoći Famosu u narednoj sezoni, a pored njega tu je i kvartet doskorašnjih juniora Slavije, Marko Škrba, Mihajlo Đorem, Bojan Popović i Đorđe Kovačević.

Famos je do sada zakazao četiri prijateljske utakmice, 17. jula protiv Mladosti iz Doboja kod Kaknja, 24. jula protiv Slavije, 31. jula protiv Mošćanice i protiv imenjaka iz Hrasnice 8. jula.

Filter 2019