Wed. Sep 22, 2021
ћирилица /latinica

Polovina policajaca vakcinisana

Izvor: Srna

Sa današnjim danom gotovo 50 odsto policijskih službenika Policijske uprave Istočno Sarajevo biće vakcinisana, a taj tempo biće nastavljen, izjavio je Željko Maričić, načelnik Odjeljenja za opšti kriminalitet, sektor kriminalističke policije pri ovoj upravi.

Maričić je novinarima u Istočnom Sarajevu danas rekao da je organizovano vakcinisanje 38 policijskih službenika, tako da će ukupno biti imunizovano 159 pripadnika Policijske uprave.

„Apelujemo na sve policijske službenike, kao i na građane koji se do sada nisu vakcinisali, da to učine što prije kako bi se zaštitili od najavljenog novog talasa pandemije“, poručio je Maričić.

Rukovodilac Regionalnog centra Istočno Sarajevo Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske Vlado Miovčić potvrdio je novinarima da je jutros vršena vakcinacija zaposlenih u preduzeću „M:tel“.

„Tokom dana biće nastavljeni dani otvorenih vrata kako bi bilo vakcinisano što više građana, osiguranika Republike Srpske, koji su zainteresovani za ovaj postupak“, rekao je Miovčić.

Miovčić je rekao da je na području Sarajevsko-romanijske regije prvu dozu vakcine do sada primilo 16.102 građana, a revakcinisano je više od 8.500 lica.

Filter 2019