Tue. Jul 27, 2021
ћирилица /latinica

OO SNSD Pale osudio napad na imovinu preduzeća ”Stanišić”

Izvor: Srna

Opštinski odbor Saveza nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ Pale najoštrije osuđuje noćašnji atak na imovinu ovdašnjeg preduzeća “Stanišić” i paljenje teretnih vozila na parkingu građevinskih mašina ove firme i insistira na tome da nadležni organi u što kraćem roku rasvijetle ovaj nemili događaj.

“Zahtijevamo i dajemo punu podršku nadležnim bezbjednosnim organima da riješe ovaj slučaj. Očekujemo da istraga bude brza i efikasna, da počinioci ovog krivičnog djela budu što prije identifikovani i uhapšeni, te da se jasno utvrdi motiv koji je uticao na izvršenje ovog krivičnog djela”, saopšteno je iz Opštinskog odbora SNSD Pale.

Iz paljanskog SNSD-a ističu da u cijelom slučaju mogu da prepoznaju određene poruke i interese krugova koji bi da poremete stabilnost u javnom i političkom životu Pala i Sarajevsko-romanijske regije, o čemu će biti prilike da javno govore, ali i poručuju da ohrabruju nadležne istražne organe da riješe ovo i prethodna slična krivična djela i na taj način stave tačku na sva proizvoljna nagađanja i spekulacije.

“Opštinski odbor SNSD-a Pale ima gorko iskustvo sa prijetećim SMS porukama svojim čelnim ljudima, javnosti je poznato da je zapaljen i automobil bivšeg predsjednika OO SNSD-a Pale Boška Tomića i smatramo da nadležni organi moraju učiniti dodatni napor kako bi se spriječili ovakvi nemili događaji”, dodaje se u saopštenju.

Kao nosilac vlasti u opštini Pale, iz SNSD-a poručuju da zajedno sa koalicionim partnerima neće dozvoliti bilo kakvu destabilizaciju i destrukciju koja bi narušila vidljiv napredak u razvoju ove sredine i uticala na pogoršanje bezbjednosne situacije na ovom području.

Filter 2019