Wed. Dec 8, 2021
ћирилица /latinica

Istočno Novo Sarajevo: Poziv preduzetnicima za učešće u programu „Prijatelji porodice“

Izvor: Srna

Opština Istočno Novo Sarajevo raspisala je javni poziv za prijavu pravnih lica i preduzetnika za učešće u programu „Prijatelji porodice“ za porodice sa troje i više djece, koji će vlasnicima „ponosne kartice“ obezbijediti popust na asortiman svojih proizvoda.

Cilj programa je izabrati privredne subjekte i preduzetnike /radnje mještovite robe, pumpe, prodavnice bijele tehnike, mesnice, pekare, zelenare, apoteke, privatne zdravstvene ustanove i laboratorije, kozmetičke i frizerske salone, ugostiteljske objekte, automehaničarske radnje/ koji će vlasnicima „ponosne kartice“obezbijediti svakodnevni popust, ne manji od pet odsto.

Izabrani partneri „ponosne kartice“dobiće mogućnost besplatnog pristupa internet prodavnici u vidu aplikacije, objavljeno je na internet stranici opštine Istočno Novo Sarajevo.

Time se direktno doprinosi digitalizaciji poslovanja u lokalnoj zajednici, te besplatnoj promociji kroz internet kanale opštine i Fondacije „Za porodicu“, medije i LED bilbord na novootvorenoj sportskoj dvorani.

Pravo učešća imaju sva zainteresovana pravna lica i preduzetnici sa područja opštine Istočno Novo Sarajevo koji su tu registrovani ili imaju poslovnicu na području ove lokalne zajednice.

Rok za podnošenje prijava je 6. avgust.

Filter 2019