Tue. Jul 27, 2021
ћирилица /latinica

Identifikovani počinioci više krađa na području Pala

Izvor: Policijska uprava Istočno Sarajevo

Policijski službenici Policijske stanice Pale preduzimajući operativne i istražne mjere i radnje na rasvjetljavanju krivičnih djela Teška krađa i Krađa, izvršenih na štetu fizičkih i pravnih lica na području Pala, identifikovali su izvršioce krivičnih djela, tri Teške krađe i jedna Krađa, a radi se o licima V.T. i M.K. iz Pala.

Lice V.T. se sumnjiči da je u vrmenskom periodu od 12.07.2021. do 20.07.2021. godine na području Pala iz ugostiteljskih objekata, službene prostorije šumskog gazdinstva i podrumske prostorije, otuđio kompjuter, određenu količinu alkoholnih pića, električnih uređaja, garderobe i posuđa, dok se M.K. sumnjiči da je vršio prodaju otuđenih stvari u cilju podjele ostvarene novčane dobiti sa navadenim V.T.

Na osnovu naredbe nadležnog suda u Sokocu, a uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo izvršen je pretres stana koji koristi V.T. kojom prilikom su pronađeni i oduzeti predmeti iz krivičnih djela , dok je od lica M.K. oduzeta određena količina alkoholnog pića.

Pronađeni predmeti biće vraćeni vlasnicima.

U toku je dokumentovanje predmeta, nakon čega će protiv navedenih lica Okružnom javnom tužilaštvu Istočno Sarajevo biti dostvaljen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima.

Filter 2019