Fri. Jul 23, 2021
ћирилица /latinica

Gradonačelnik osudio napad na imovinu firme “Stanišić” na Palama

Izvor: Srna

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva, Ljubiša Ćosić, najoštrije je osudio napad na imovinu firme „Stanišić“ na Palama, te pozao nadležne organe da što prije identifikuju, uhapse i kazne počinioce i nalogodavce ovog nedjela.

Ćosić je istakao da je ovaj čin sve podsjetio na možda i najnegativniji period u poslijeratnoj istoriji opštine Pale i cijelog grada, a i danas se prepoznaje po nerazjašnjenim krivičnim djelima.

U saopštenju Ćosić naglašava da ne reaguje zbog toga što je u ovom slučaju riječ o firmi Ace Stanišića, koji je poznati privrednik i direktor Elektrodistribucije, već zbog toga što je građanin Istočnog Sarajeva, koji u ovom gradu nikada nikome ništa loše nije učinio, nego upravo suprotno – uvijek je bio tu da pomogne i da bude dio pozitivnih priča“.

Gradonačelnik Ćosić je upozorio da se ne smije dozvoliti da se takve stvari ponovo počnu dešavati u Istočnom Sarajevu i da negativne pojave ponovo postanu svakodnevica svih koji ovdje žive.

„Istočno Sarajevo je dobro mjesto za život i takvo treba da ostane, svi skupa to moramo obezbijediti, naveo je gradonačelnik Ćosić i dodao kako vjeruje u Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske, odnosno u Policijsku upravu Istočno Sarajevo, da će vrlo brzo otkriti i počinioce i nalogodavce ovog nedjela“.

Požar na dva teretna vozila izbio je rano jutros na parkingu građevinskih mašina firme „Stanišić“ kod Autobuske stanice na Palama, potvrđeno je ranije y Policijskoj Upravi Istočno Sarajevo.

Filter 2019