Sat. Jan 29, 2022
ћирилица /latinica

U Istočnoj Ilidži danas ”Konferencija beba”

Izvor: Opština Istočna Ilidža

Nakon godine koja je ostavila trag u svim porama društvenog i socijalnog života, nastupilo je vrijeme u kojem će se odigrati najljepši događaji. Jedan od njih je i Konferencija beba u Istočnoj Ilidži.

Tradicionalno i ove godine opština Istočna Ilidža organizuje manifestaciju “Konferencija beba“, koja je planirana za 28. juni sa početkom u 18.00 časova.

Ova konferencija će biti posebna i po tome što se prvi put organizuje na šetalištu „Dr Miodrag Lazić“.

Prijavljivanje i okupljanje učesnika počinje na dan manifestacije od 18.00 časova na šetalištu u Istočnoj Ilidži, a pravo učešća imaju sve bebe rođene u periodu od 28. 6. 2020. godine do 28. 6. 2021. godine.

Prilikom prijavljivanja na uvid je potrebno donijeti zdravstvenu knjižicu ili izvod iz matične knjige rođenih za bebe.

Takođe, od 18.00 časova je planirana i prijava očeva za takmičenje u brzom presvlačenju beba.

Na Konferenciji će se vršiti izbor tročlanog predsjedništva.

Uz prigodan programski sadržaj za djecu, pozvani su svi zainteresovani da uz pjesmu i igru podrže naše najmlađe!

Programom su predviđene sljedeće aktivnosti:

18.00 – Otvaranje manifestacije, okupljanje i registracija beba, prijava očeva za takmičenje u brzom presvlačenju, obraćanje organizatora – načelnika opštine Istočna Ilidža Marinka Božovića.

19.00 – Zabavni program u kojem će učestvovati mališani iz vrtića „Igra mi je hrana“, „Nova radost“, „Mašin svijet“ i „Basic“ škole.

19.45 – Izbor tročlanog predsjedništva i dodjela nagrada.

Svi zainteresovani sponzori, koji žele da obraduju naše mališane slatkišima, sokovima, grickalicama, igračkama i higijenskim sredstvima, mogu to da učine prijavom na imejl adresu sefkabineta@istocnailidza.net ili na broj telefona 057/316-026.

Filter 2019