Thu. Jun 17, 2021
ћирилица /latinica

Najava mogućih prekida u napajanju strujom u srijedu

Izvor: FILTER

U srijedu, 09. juna, zbog obavljanja redovnih godišnjih revizija, zaštita i prekidača mogući su kratkotrajni prekidi u napajanju električnom energijom u nakoliko naselja u opštinama Pale, Istočna Ilidža i Istočno Novo Sarajevo.

U periodu od 11:30 do 14:30 časova mogući su povremeni kratkotrajni prekidi u napajanju električnom energijom u naseljima: Toplik, Tilava, Klek, Tvrdimići, Rosulje, Tomino Brdo, Kozarevići, Stanojevići, Petrovići, Studenkovići, Međuši, Kumani, Luke i Pavlovac (Trebević).

U periodu od 08:00 do 11:00 časova mogući su povremeni kratkotrajni prekidi u napajanju električnom energijom u naseljima: Pavlovac (ulice: Jovana Dučića, Gatačka, Zorana Borovine, Filipa Višnjića i Pavlovićeva), Donje Mladice 1, Donje Mladice 2, Donje Mladice 3 i Donje Mladice 4.

U periodu od 09:00 do 12:00 časova mogući su povremeni kratkotrajni prekidi u napajanju električnom energijom na području mjesne zajednice Podgrab.

Takođe, u srijedu 09. juna, zbog radova na NN mreži u naselju Koran doći će do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 09:00 do 14:00 časova potrošačima u ulicama: Uskočka, N. Pašića, S.J. Vukotića, D. Obradovića, N. Petrovića.

Filter 2019