Thu. Jun 17, 2021
ћирилица /latinica

Poziv penzionerima da se prijave za “Seniorsku karticu”

Izvor: Opština Istočno Novo Sarajevo

Na osnovu člana 59. Zakona o lokalnoj samoupravi („Službeni glasnik Republike Srpske” br. 97/16 i 36/19), člana 68. Statuta opštine Istočno Novo Sarajevo („Službene novine grada Istočno Sarajevo” br. 24/17 i 25/17) i Odluke br. 01/I-014-389/21 od 27.04.2021. godine o raspisivanju javnog poziva za prijavu pravnih lica za učešće u programu pogodnosti „Seniorska kartica“, načelnik Opštine raspisuje:

JAVNI POZIV

za prijavu penzionera za učešće u programu pogodnosti „Seniorska kartica“ za penzionere

Pozivamo sve penzionere sa mjestom prebivališta na teritoriji opštine Istočno Novo Sarajevo da se prijave na Javni poziv za učešće u programu pogodnosti za penzionere pod nazivom „Seniorska kartica“, koji se odnosi na izradu i dodjelu Seniorske kartice koja će penzionerima sa teritorije opštine Istočno Novo Sarajevo obezbijediti popust na asortiman proizvoda izabranih pravnih lica i preduzetnika.

Cilj:

Cilj programa „Seniorska kartica“ je izabrati privredne subjekte i preduzetnike koji će vlasnicima Seniorske kartice pogodnosti (oko 3000 penzionera sa teritorije opštine Istočno Novo Sarajevo) obezbijediti svakodnevni popust na asortiman svojih proizvoda, ne manji od 5%, uz isključenja robe koja ne podliježe popustu (na primjer, akcizna roba, određeni lijekovi i ostalo).

Pravo učešća:

Pravo učešća imaju svi penzioneri sa mjestom prebivališta na teritoriji opštine Istočno Novo Sarajevo.

Javni poziv će biti objavljen na internet stranici (www.opstinains.net) i oglasnoj ploči Opštine. Rok za podnošenje prijava na predviđenom Obrascu za prijavu je 15 dana od dana objave Javnog poziva.

Obrazac za prijavu možete preuzeti na internet stranici ili radnim danima u šalter sali Opštine Istočno Novo Sarajevo, te u mjesnim zajednicama:

  1. MZ Lukavica, ul. Vojvode Radomira Putnika 98, od 09 – 14 časova;
  2. MZ Lukavica – Centar, Portirnica Opštine Istočno Novo Sarajevo, 08 – 14 časova;
  3. MZ Toplik-Tilava, ul. Vuka Karadžića 363, od 08 – 14 časova;
  4. MZ Vraca, ul. Srpskih Ratnika 2, 08 – 14 časova;
  5. MZ Miljevići, ul. Vojvode Momčila Đujića 46, 08 – 10 časova;
  6. MZ Petrovići, ul. Petrovići 15, 11 – 14 časova.

Potpisan Obrazac za prijavu, kopiju lične karte i kopiju posljednjeg penzionog čeka potrebno je predati svakim radnim danom od 08:00 do 14:00 časova na sljedeći način:

  1. Putem pošte, sa naznakom:

„Opština Istočno Novo Sarajevo

Ul. Stefana Nemanje 2, Istočno Novo Sarajevo

Kabinet načelnika, kancelarija 33

Prijava penzionera za program „Seniorska kartica“ – ne otvarati“;

  1. Na Protokol Opštine Istočno Novo Sarajevo;
  2. U mjesnu zajednicu kojoj pripadate ili
  3. Putem adrese elektronske pošte aleksandra.matic-tadic@opstinains.net.

Po zatvaranju roka za podnošenje prijava, Opština Istočno Novo Sarajevo izradiće Seniorske kartice i putem internet stranice i oglasne ploče obavijestiti o načinu preuzimanja.

Kontakt osoba za dodatne informacije i pojašnjenja: Aleksandra Matić Tadić, savjetnik  načelnika, tel: +38757340132, aleksandra.matic-tadic@opstinains.net.

Obrazac za prijavu možete preuzeti OVDJE.

Spisak Mjesnih zajednica u kojima možete preuzeti/predati obrazac, preuzmite ovdje.

Filter 2019