Mon. Jun 14, 2021
ћирилица /latinica

Otvorena prva benzinska pumpa kompanije Eol Petrol

Izvor: FILTER

Kompanije Eol Petrol danas je otvorila svoju prvu benzinsku pumpu u Istočnom Novom Sarajevu. Novootvorena pumpa se nalazi na adresi adresi Vuka Karadžića 15.

Otvorenjem ovog objekta, obezbijeđeno je 9 novih radnih mjesta. Novootvorena benzinska pumpa nakon preuzimanja od prethodnog vlasnika renovirana je te urađena po najmodernijim tehnološkim, bezbjednosnim kao i ekološkim standardima.

U sastavu modernog maloprodajnog objekta Eol Petrol, nalazi se market sa velikim izborom robe široke potrošnje, autokozmetike i autoopreme te kafa za ponijeti za koju smo sigurni da će postati vaš omiljeni saputnik.

Na dan otvorenja prvih stotinu kupaca nagrađeno je sa po 20 KM EURO Diesel 5 ili BMB 95.

Ponosno ističu da okosnicu kompanije čini mladi tim pod vodstvom iskusnih stručnjaka koji posluju u ovom sektoru preko dvadeset godina te da od svog nastanka 2009. godine do danas ova kompanija konstantno raste po svim ekonomskim parametrima. Posljednjih pet godina nalaze na listi 10 najvećih trgovaca naftnim derivatima u Bosni i Hercegovini uz stalno usavršavanje poslovnih aktivnosti, standarda sigurnosti, kvaliteta i ulaganje u usavršavanje i razvoj menadžmenta kompanije.

Sigurni smo da će ova benzinska pumpa opravdati slogan kompanije „Jer nam vjeruju“ i postati omiljeno mjesto vašeg ljubimca na četiri točka.

Radno vrijeme novootvorene benzinske pumpe je 0-24 časa.

Filter 2019