Sun. Jun 20, 2021
ћирилица /latinica

Kraj bogate karijere: Vučina Šćepanović se oprašta od fudbala

Izvor: sportdc.net

Fudbaleri Slavije će u posljednjem kolu Prve lige Republike Srpske ugostiti na svome terenu Leotar i time spustiti zavjesu na takmičarsku 2020/2021 godinu.

Ujedno, biće ovo i posljednja utakmica u karijeri za Vučinu Šćepanovića, koji je najavio oproštaj od voljenog dresa.

-Planirao sam da se oprostim u subotu. Došlo je vrijeme da završim igračku karijeru i posvetim se nekim drugim stvarima. Vrijeme je da ustupim mjesto mlađima. Sigurno da nije lako, fudbal je moja velika ljubav, čitav život sam u njemu i mnogo mi je dao, rekao nam je Vučina Šćepanović, koji je potom kroz smijeh dodao da nas ne začudi ako se za pola godine ponovo ne aktivira kada shvati da bez igranja ne može.

Vučina Šćepanović je u Bosnu i Hercegovinu stigao 2003. godine kada je kao tinejdžer zadužio dres Slavije. Bio je tu u najboljim godinama kluba iz Istočnog Sarajeva, a u BiH je igrao još za Sarajevo, Zrinjski, te Olimpik.

Dao je ovaj sjajni veznjak mnogo Slaviji, i Slavija je njemu dala punu afirmaciju, a sada ono što bi bio logičan slijed događaja jeste da Šćepanović, koji je trenutno u procesu sticanja trenerske licence, ostane na nekoj od trenerskih pozicija u klubu.

Filter 2019