Mon. Apr 19, 2021
ћирилица /latinica

Šehovac: Poziv članovima ”Ilidžanskog borca” na kolektivnu vakcinaciju u Nišu

Izvor: FILTER

Opštinska boračka organizacija ”Ilidžanski borac”, u saradnji sa bratskim ”Udruženjem penzionisanih pripadnika vojske i vojnih veterana Srbije” iz Niša, organizuje odlazak svojih članova na vakcinaciju protiv korona virusa.

”Pozivamo svoje članove koji su zainteresovani za ovakav vid vakcinacije protiv korona virusa da se prijave u kancelariji Ilidžanskog borca radi evidentiranja i planiranja putovanja. Vakcinacija će se provesti 14. aprila 2021. godine u Nišu, na čemu se zahvaljujemo našem bratskom udruženju iz Srbije. Poziv se odnosi na lica starosti do 65 godina (rođ.1956. i mlađi), koja su dobrog psiho-fizičkog stanja, sposobna za relativno naporan put koji će trajati jedan dan, bez mogućnosti noćenja u Nišu. Na put ćemo krenuti u noćnim satima 13. na 14. april 2021. godine a povratak iz Niša planiran je po završetku vakcinacije svih članova” – kaže Goran Šehovac, predsjednik Skupštine ”Ilidžanskog borca”.

Podsjećamo da su Goran Šehovac (Ilidžanski borac) i Saško Jovanović (Udruženje penzionisanih pripadnika vojske i vojnih veterana Srbije) prošle godine na Vidovdan potpisali sporazum o saradnji i bratimljenju dva udruženja.

”Ovaj odlazak u Niš jeste upravo produkt našeg sporazuma koji smo potpisali prošle godine, kada su demobilisani borci iz Istočne Ilidže posjetili grob pokojnog dr Miodraga Lazića, koji je preminuo od posljedica korona virusa” – rekao je Šehovac i dodao da će članovi ”Ilidžanskog borca” ovom prilikom prisustvovati otkrivanju spomen-ploče dr Miodragu Laziću i preimenovanju Kliničkog centra u KC ”Dr Miodrag Lazić” Niš.

Prijave za odlazak na vakcinaciju mogu se izvršiti do 09. aprila 2021.godine, do 14:00 časova u kancelariji ”Ilidžanskog borca”, kao i putem telefona 057/317-399, e-pošte: bors.ist.ilidza@gmail.com.

Sve dodatne informacje mogu se dobiti putem telefona 065/562-980.

Filter 2019