Fri. May 14, 2021
ћирилица /latinica

Čubrilović: Regionalni odbor Sarajevsko-romanijske regije jedan od najboljih odbora DEMOS-a

Autor: FILTER/V.Č.

Nedeljko Čubrilović, predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske i predsjednik Demokratskog saveza DEMOS, sastao se danas sa članovima Regionalnog odbora Demosa Sarajevsko-romanijske regije.

“Zbog pandemije korona virusa nismo bili u mogućnosti do sada da razgovaramo o rezultatu na predhodnim lokalnim izborima.
Ovaj regionalni odbor je jedan od najboljih odbora u strukturi Demosa. Danas smo čuli mnogo dobrih prijedloga i veoma zdrava razmišljanja. Zajedno radimo na ostvarenju naših ciljeva, a jedan od njih je kompromis. Ne samo kompromis unutar naše partije već i kompromis sa našim koalicionim partnerima”, izjavio je Nedeljko Čubrilović.

Čubrilović je, takođe, dodao da Republika Srpska samo uz kvalitetnu saradnju može da pređe sve prepreke koje su stavljene pred nju i ostvari sve ciljeve koje je zacrtala.

Predsjednik Opštinskog odbora Demosa Pale Dejan Kojić izrazio je zahvalnost rukovodstvu Demosa na današnjem dolasku i na podršci koju pružaju ovoj regiji.

“Danas su svi predsjednici opštinskih odbora podnijeli izvještaje i iznijeli podatke koji su nas sve obradovali, jer DEMOS bilježi sve veći priliv novih članova. Mislim da je to zato što svi naši imenovani rukovodioci iskreno vode brigu o našoj lokalnoj zajednici i svim našim građanima. Donijeli smo zaključak da ćemo nastaviti sa ovakvim načinom rada i ubudućnosti”, rekao je Kojić.

Filter 2019