Sat. May 15, 2021
ћирилица /latinica

Pale: Paketi pomoći za 330 porodica

Autor: FILTER/D.L.

Opština Pale podijelila je danas pakete pomoći za 330 socijalno ugroženih porodica ove lokalne zajednice.

Boško Jugović, načelnik opštine Pale naglasio je da će paketi biti isporučeni na adrese 150 porodica koji su korisnici pomoći Centra za socijalni rad Pale, 25 paketa su dobile porodica koje su članovi Udruženja „4+“, a 25 paketa porodice iz Udruženja slijepih i slabovidih lica. Ostalih 120 biće podijeljeno ostalim socijalno ugroženim porodicama.

„Trudili smo se da obuhvatimo maksimalan broj porodica. Želim da iskoristim ovu priliku da svima njima čestitam nadolazeće vaskršnje praznike, a naša želja je da ovi spiskovi iz godine u godinu budu sve manji, da se sve manje lica nalazi u stanju potrebe. Svakako, mi ćemo se zajedno boriti da nađemo najbolji način za bolji život svima njima“, rekao je načelnik Jugović.

Vršilac duženosti načelnika Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti opštine Pale Žarko Čović izrazio je zadovoljstvo što je Opština i ove godine obezbijedila sredstava da pomogne svojim građanima kojima je to napotrebnije u vrijeme vaskršnjih praznika.

„Opština Pale i ove godine iskazuje svoju solidarnost i pomoć porodicama kojima je pomoć neophodna. Ovom prilikom želim da im čestitam predstojeće praznike, da ih provedu u zdravlju i sa svojim porodicama“, dodao je Čović.

Filter 2019