Sat. Apr 17, 2021
ћирилица /latinica

Stevanović: Podrška čelnicima DEMOS-a na Palama

Izvor: demos-rs.com

Zamjenik predsjednika DEMOS-a Spomenka Stevanović najoštrije je osudila napade posredstvom jednog beogradskog dnevnog lista na čelne ljude stranke u Sarajevsko-romanijskoj regiji Acu Stanišića i Dejana Kojića.

“Riječ je o časnim ljudima, koji nemaju nijedne mrlje u karijeri i svima nama u DEMOS-u je čast biti u istim redovima s njima i boriti se za napredak i prosperitet Republike Srpske”, istakla je Stevanovićeva za Srnu.

Ona je dodala da su Stanišić i Kojić, očigledno, zasmetali ljudima koji ne mogu da shvate da Republika Srpska mora da počiva na vladavina pravi i poštovanju zakona, dodajući da će kadar DEMOS-a u Sarajevsko-romanijskoj regiji nastaviti istom žestinom kao i do sada da brane interese stanovnika Pala i ostalih opština te regije.

“Drago mi je što su naši koalicioni partneri iz SNSD-a na Palama prepoznali razloge zbog kojih se na meti određenih pojedinica ili interesnih grupa našao kadar DEMOS-a u toj lokalnoj zajednici i nadamo se da ćemo zajedno i u narednom periodu nastaviti da razvijamo paljansku opštinu u interesu svih njenih građana”, poručila je Stevanovićeva.

Filter 2019