Sat. Apr 17, 2021
ћирилица /latinica

Stanišić: Snimci i fotografije nastali u februaru 2020.

Izvor: FB/ Aco Stanišić

Povodom pisanja BN portala da je organizovao ”korona žurku”, prenosimo demanti Aca Stanišića preuzet sa njegove Fejsbuk stranice.

Poštovani prijatelji i pratioci,

Na portalu BN-a sinoć je objavljen tekst pod naslovom “Nova korona žurka: Ko nema stida, nema ni obraza”, u kojem se navodi da su u tekstu prikazane fotografije i snimci nastali na nedavno organizovanoj proslavi u jednom od paljanskih ugostiteljskih objekata, te da sam ja bio domaćin navedene proslave.

U cilju istinitog informisanja javnosti, ovim putem odbacujem sve navedene insinuacije i obavještavam javnost da su snimci i fotografije u pomenutom tekstu nastali u februaru 2020. godine na proslavi povodom obilježavanja Krsne slave, koju godinama unazad trećeg dana slave organizujemo za svoje poslovne partnere i saradnike, na porodičnom imanju, a ne u nekom ugostiteljskom objektu.

To što je neko tada zabilježene snimke i fotografije odlučio prikazati kao nedavno nastale i “korona žurku”, te time naštetiti ugledu političkih ličnosti koje se pominju u tekstu, najoštrije osuđujem i smatram krajnje neprihvatljivim.

Politička arena je već dovoljno zatrovana i svjestan sam da će i ovo reagovanje biti tumačeno na različite načine, ali sam zbog svih prijatelja i saradnika koji su te večeri bili moji gosti, prinuđen da reagujem.

Smatram da porodični život svakog od nas spada u intimu i nešto što ne bi trebalo biti dio dnevno-političkih potkusurivanja, ali uz ovu objavu prilažem i fotografiju nalaza i mišljenja ljekara mog sina Simeona, koji će nesumnjivo pokazati da u ovom momentu imamo mnogo prečih stvari od organizovanja kojekakvih proslava.

U dalje diskusije se ne namjeravam upuštati, a vama na sud ostavljam to da li bi neko nakon ovakve dijagnoze u svom domu organizovao ikakve proslave.

Filter 2019