Mon. Apr 19, 2021
ћирилица /latinica

Pomozimo Rajku Deliću

Izvor: Katera/ fb “Oplemeni srce”

Rajko Delić iz Vlasenice (64) živi u teškim i nehumanim uslovima, bez zdravstvenog osiguranja, struje, a i zimu teško podnosi zbog nedostatka ogrijeva i hrane.

Zbog neuhranjenosti, nemoćan je da govori i da se kreće, te su ga u teškom stanju juče pronašli njegovi sugrađani i prevezli do hitne pomoći na ukazivanje ljekarske pomoći.

Da svog sugrađanina ne bi ponovo ostavili na cjedilu, za Rajka je pokrenuta humanitarna akcija pomoći, čiji inicijator je Dragan Gagi Matić iz Vlasenice.

Inicijator akcije poziva sve ljude dobre volje, sugrađane iz Vlasenice i drugih opština, čitave Republike Srpske, da se odazovu akciji koliko god su u materijalnoj mogućnosti i pomognu Rajku da živi normalnim životom.

Akciju je podržalo i Udruženje “Oplemeni srce” iz Istočnog Sarajeva, koje će pokrenuti i dodatnu akciju prikupljanja pomoći u hrani i odjeći, te istu sutra dostaviti Rajku u Vlasenicu.

“Dragi sugrađani na ovakve životne nedaće ne možemo okrenuti glavu! I ovaj put vas molimo da nas podržite i da učinimo da ovaj čovjek živi životom dostojnim jednog čovjeka. Svi vi koji želite pomoći u vidu hrane, higijene molim da se obratite administratorima grupe”, navedeno je u pozivu na fejsbuk grupi Udruženja “Oplemeni srce”.

Račun za novčane donacije:

Igor Lukić
567-483 – 59001346- 43
Sa naznakom: Za Rajka Delića

Filter 2019