Wed. Apr 21, 2021
ћирилица /latinica

Podrška Gradskoj organizaciji porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila

Izvor: Filter

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić razgovarao je danas sa predstavnicima buduće Gradske organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Istočno Sarajevo, čije se zvanično formiranje očekuje u narednih nekoliko dana, saopšteno je iz Gradske uprave.

Predstavnici ove organizacije upoznali su gradonačelnika o planovima za budući rad i izazovima koje očekuju u svom radu, posebno kada je riječ o procesu traženja nestalih.

Oni su izrazili nadu da će Ćosić kao gradonačelnik Istočnog Sarajeva imati sluha za probleme ove populacije kao što je imao kada je obavljao dužnost načelnika opštine Istočno Novo Sarajevo, zahvalivši mu na saradnji i spremnosti da pomogne u skladu sa svojim nadležnostima. 

Tokom sastanka, Ćosić je pohvalio ideju o osnivanju ovakve organizacije na nivou grada Istočno Sarajevo, te obećao da će gradska uprava na čelu s njim uvijek biti na raspolaganju da pomogne koliko je to moguće.

On je najavio da će pokušati da u predstojećem rebalansu budžeta grada bude predviđen određeni dio sredstava za ovu organizaciju, kao i da će se založiti da u što skorije vrijeme budu obezbijeđene prostorije za njen rad. 

Filter 2019