Wed. Apr 21, 2021
ћирилица /latinica

Odbornici DEMOS-a u SO Pale vratili mandate

Izvor: Filter

Odbornici Demokratskog saveza – DEMOS u Skupštini opštine Pale Aco Stanišić, Dejan Kojić i Srđan Butulija vratili su u prethodnim sedmicama odborničke mandate osvojene na Lokalnim izborima održanim u novembru 2020. godine.

Stanišić, Kojić i Butulija odlučili su se na ovaj potez, jer Stanišić i Kojić već obavljaju izvršne funkcije u preduzećima Elektrodistribucija Pale i Vodovod i kanalizacija Pale, dok je Butulija na posljednjoj sjednici izbran za zamjenika načelnika opštine Pale, a kako bi dali prostora svojim stranačkim kolegama koji su ostvarili zavidne rezultate na proteklim izborima.

“Ovaj čin još jedan je od pokazatelja dosljedne politike paljanskog DEMOS-a i toga da ova ogranizacija nije samo interesna skupina usmjerena na uspjeh nekolicine pojedinaca, već ozbiljna politička organizacija koja uvažava zalaganje svih svojih članova, te poštuje podršku koju su građani dali svakom kandidatu DEMOS-a, kako pojedinačno, tako i listi u cjelini”, saopšteno je iz OO DEMOS-a Pale.

Nakon vraćanja mandata pomenute trojice, odbornici DEMOS-a u paljanskoj skupštini su, uz Bojana Čvora, Predrag Blagojević, Bojan Vuković i Ivan Jugović, koji će nastaviti rad u interesu svih građana Pala.

“Opštinski odbor Demokratskog saveza – DEMOS Pale još jednom se zahvaljuje sugrađanima na ukazanom povjerenju, te poručuje da će i u narednom periodu sva svoja znanja i resurse usmjeriti na rast i razvoj naše opštine i u interesu svih naših građana, trudeći se da ne iznevjere ukazano povjerenje”, saopšteno je iz DEMOS-a.

Filter 2019