Wed. Apr 21, 2021
ћирилица /latinica

Nakon višečasovne potrage, državljanke Srbije pronađene na Jahorini

Izvor: Policijska uprava Istočno Sarajevo

Nakon višečasovne pretrage terena pronađena pedesetšestogodišnja žena i četverogodišnja djevojčica.

Pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo, su dana 08.03.2021. godine oko 20:15 časova, nakon informacije radnika Šumskog gazdinstva Treskavica, da se na šumskom rejonu kreću dva nepoznata lica, odmah su krenuli u pretragu terena, pronalazak i identifikaciju lica.

Istog dana, oko 21:00 čas Policijskoj stanici Pale prijavljeno je da su žena inicijala LJ.P. i četvorogodišnja djevojčica državljanke Republike Srbije, koje su odsjele u apartmanskom smještaju na području Jahorine, izašle u šetnju oko 16:00 časova te da se do momenta prijave nisu pojavile.

Nakon višečasovne potrage policijskih službenika, pripadnika Gorske službe spasavanja Jahorina i radnika ŠG Treskavica, na nepristupačnom planinsko-šumskom području u mjestu Kasindolska Rijeka, opština Trnovo, oko 23:00 časa pronađene su pedesetšestogodišnja žena i djevojčica u stabilnom psiho-fizičkom stanju. Policijska uprava Istočno Sarajevo zahvaljuje se pripadnicima ŠG Treskavica i Gorskoj službi spasavanja Jahorina na kooperativnosti i saradnji u rješavanju ovog slučaja

Filter 2019