Fri. Feb 26, 2021
ћирилица /latinica

Nastaviti saradnju lokalne zajednice i policije

Izvor: FILTER

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić, načelnik Policijske uprave Istočno Sarajevo Branimir Šehovac i načelnik Opštine Istočno Novo Sarajevo Jovan Katić, ocijenili su došadašnju saradnju uspješnom i najavili nastavak zajedničkih aktivnosti.

“Tokom sastanka govorilo se o trenutnom stanju bezbjednosti, rezultatima ostvarenim uz pomoć video nadzora i unapređenju istog, saradnje policije i lokalne zajednice, započetim ali i budućim projektima.  Zajednički je ocijenjeno da je dosadašnja saradnja uspješna i da će kao takva biti nastavljena i u budućnosti”, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

“Na sastanku je posebno naglašena spremnost na otvoren dijalog i rješavanje svih eventualnih problema, a sve u cilju podizanja bezbjednosti na viši nivo”, dodaje se u saopštenju.

Iz Gradske uprave je saopšteno da je gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić rekao da će Gradska uprava i dalje biti značajan partner policiji u svim aktivnostima koje su usmjerene na poboljšanje bezbjednosne situacije na području grada.

Filter 2019