Sun. Mar 7, 2021
ћирилица /latinica

Vedro ti nebo Romanijski junače

Izvor: PD Glasinac (pd-glasinac.com)/ Svjetlana Rajić

Od posljedica zadobijenih u teškoj saboraćajnoj nesreći noćas je u 32 godini života preminuo naš Sokočanin Pavle Ninković. Nevjerica, bol i tuga na licima onih koji su poznavali Pavla. Bio je omiljen lik među Sokočanima, energičan, pozitivan i pun životnog elana. Nažalost, tragedija je prekinula njegov mladi život.

Pamtićemo ga kao jednu svestranu ličnost i dobrog čovjeka pozitivnog duha. Bio je veliki ljubitelj sporta i prirode. Neprikosnoven u svim vrstama adrenalinskih sportova i jedan od najspremnijih planinara i biciklista u Sokocu. Učestvovao je u mnogim društveno – korisnim akcijama kroz koje je pomagao svome mjestu i sugrađanima. Načinom života kojim je živio, stvarao je pozitivnu sliku o svome Sokocu i ljudima koji žive u njemu. 

Svestrana ličnost, kakav je bio Pavle, isticao se i kao dobar student na Ekonomskom fakultetu u Palama, gdje je završio master studije, a kolege iz Državne agencije za istrage i zaštitu  BiH, gdje je radio kao policijski službenik, pamtiće ga kao jednog od najboljih među njima.

Veliki gubitak za sve nas – porodicu, prijatelje, kumove, komšije, kolege i poznanike. Neka ti je laka tvrda zemlja Romanijska i neka su anđeli sa tobom Pavle. Počivaj u miru.

Sahrana će biti obavljena sutra 07. februara u Vojničkom spomen- groblju Mali Zejtinlik u 14 časova.

Filter 2019