Sun. Feb 28, 2021
ћирилица /latinica

Saopštenje OO SNSD-a Sokolac

Izvor: Filter

Saoštenje OO SNSD-a Sokolac prenosimo u cjelosti.


“Povodom napada na OO SNSD-a Sokolac molimo Vas da objavite naše saopštenje, u interesu istinitog informisanja građana Republike Srpske.


Nakon što  se u medijima pojavio video snimak o navodnom uzimanja novca za zapošljavanje, OO SNSD-a Sokolac izdaje sljedeće saopštenje za javnost:

Oštećeni u nedavnom slučaju se obratio rukovodstvu SNSD-a Sokolac požalivši se da mu pojedinci traže novac za zapošljavanje djeteta.
 Istom je garantovano da će mu dijete ostati na poslu, a da lica koja su mu tražila novac prijavi policiji. Kako oštećeni to nije učinio, već je sporni snimak proslijedio pojedinim internet portalima, policiju je o svemu upoznao odbornik SNSD-a, gospodin Milan Jolović.

Rukovodstvo SNSD-a Sokolac poziva članstvo, simpatizere, ali i sve patriote, nezavisno od partijskog članstva i političkog uvjerenja, da daju svoj doprinos u borbi protiv svih vidova negativnosti i prijave bahate i nemoralne funkcionere.

Napominjemo da su pojave namještaljki i kleveta na članova Partije počele od kako SNSD ima skupštinsku većinu.

Stoga  od nadležnih državnih organa tražimo da slučaj ispitaju i ako utvrde odgovornost krivce adekvatno kazne, a političke protivnike pozivamo na borbu u skupštinskoj sali.”

Filter 2019