Sat. Jan 23, 2021
ћирилица /latinica

Za Božić na istoku uglavnom vedro, na visokim planinama susnježica i snijeg

Izvor: Filter/RHMZ RS

Prenosimo prognozu vremena Republičkog hidrometeorološkog zavoda za istočni dio Republike Srpske za utorak, srijedu i četvrtak.

U utorak, 05. januara na sjeveroistoku i istoku promjenljivo oblačno sa suvim i sunčanim periodima. Na visokim planinama sa snijegom uveče i tokom noći. Minimalna jutarnja temperatura vazduha od -2 do 4 stepena, na planinama od -5. Najviša dnevna temperatura vazduha od 3 do 8, na planinama od -1 stepen.

U srijedu, 06. januara, tokom noći i dana na visokim planinama susnježica i snijeg. Minimalna jutarnja temperatura vazduha od -1 do 4, na planinama od -5 . Najviša dnevna temperatura vazduha od 2 do 7, na planinama od -1 stepen.

U četvrtak, 07. januara, jutro malo do umjereno oblačno i hladnije sa mrazom i u nižim krajevima, na istoku uglavnom vedro. Tokom dana promjenljivo do pretežno oblačno i uglavnom suvo, povremeno sa sunčanim intervalima. Minimalna jutarnja temperatura vazduha od -3 do 2, na planinama od -7. Najviša dnevna temperatura vazduha od 1 do 6, na planinama od -2 stepena.

Filter 2019