Wed. Jan 27, 2021
ћирилица /latinica

Dočekajte pravoslavnu Novu godinu sa nama!

Izvor: FILTER

Prošla godina je bila teška, izazovna svima nama. Morali smo promijeniti navike i prilagoditi se okolnostima na koje nismo mogli uticati.
Kako bi nam 2021. bila godina zdravlja i uspjeha, moramo je tako i početi. Sa najljepšim željama, uz dobro društvo i muziku.

Upravo zbog toga, odlučili smo sa svima vama, našim dragim čitaocima i sugrađanima, u novu godinu ući sa optimizmom i uz najljepše želje.

Pratiti nas možete uživo 13. januara od 21:00. Dovoljno je da na jutjubu ukucate citajfilter i otvorite kanal.

Bićemo i na fejsbuk stranici portala „Filter“, ali i partnera koji su podržali program dočeka pravoslavne Nove godine.

Naravno, najviše prostora rezervisano je za dobru muziku. Ugostićemo sjajne bendove i pjevače iz našeg grada i šire regije.

U nekoliko sati programa informisaćemo vas o najvažnijim temama i projektima koji Istočno Sarajevo očekuju u 2021. godini.

Razgovaraćemo sa pojedincima koji su svojim radom ili ličnim angažmanom privukli pažnju javnosti u 2020. godini i pozitivno uticali na dešavanja u našem gradu.

Namjera nam je da u vrijeme praznika sa vama podijelimo lijepe priče koje imaju obilježja humanosti, optimizma i nade u lijep ostatak godine.

Novogodišnji program uživo realizuje agencija „Centar media“ uz podršku opština Istočno Novo Sarajevo, Istočna Ilidža i Pale, te Turističke organizacije „Jahorina“.

Filter 2019