Fri. Jan 22, 2021
ћирилица /latinica

Ćosić i Kulić o rekonstrukciji objekta za Rektorat i Muzičku akademiju

Izvor: Opština Istočno Novo Sarajevo

Načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo Ljubiša Ćosić i rektor Univerziteta u Istočnom Sarajevu prof. dr Milan Kulić, danas su u prostorijama Opštinske uprave potpisali Memorandum o razumijevanju o rekonstrukciji objekta za potrebe Rektorata i Muzičke akademije Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Potpisanim memorandumom o razumijevanju, sporazumne strane izražavaju svoju punu opredjeljenost za saradnju i realizaciju aktivnosti u pogledu međusobne saradnje na rekonstrukciji objekta Rektorata i Muzičke akademije.

Opštinska uprava Istočno Novo Sarajevo se obavezuje da finansira izradu Urbanističko-tehničkih uslova, finansira izradu projektne dokumentacije, te da snosi troškove na ime naknade za rentu i uređenje gradskog građevinskog zemljišta na ime rekonstrukcije pomenutog objekta.

Zadaci i obaveze Univerziteta su da riješi imovinsko-pravne odnose, te da nosiocu izrade urbanističko-tehničkih uslova i nosiocu izrade projektne dokumentacije dostavi projekti zadatak.

Načelnik Ćosić ističe da je posebno srećan što je sa rektorom Kulićem, pored dosadašnje odlične saradnje, sklopio i jedno istinsko i trajno prijateljstvo.

Filter 2019