Sat. Jan 23, 2021
ћирилица /latinica

U Palama ukraden nakit

Izvor: PU Istočno Sarajevo

U toku protekla 24 časa na području Policijske uprave Istočno Sarajevo evidentirana su dva krivična djela, javni red i mir nije narušavan, a nije se dogodila nijedna saobraćajna nezgoda.

 Policijskoj stanici Pale, dana 23.12.2020. godine prijavljeno je da je iz porodične kuće, privatnog vlasništva, u Jahorinskoj ulici u Palama, otuđena neutvrđena količina zlatnog nakita.

 Policijski službenici izvršili su uviđaj na licu mjesta i u toku je rad na rasvjetljavanju i pronalasku izvršioca krivičnog djela „Teška krađa“.

 O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

Policijski službenici Policijske stanice Istočno Novo Sarajevo, dana 23.12.2020. godine, oko 20:20 časova u Hilandarskoj ulici, zaustavili su i kontrolisali putnički automobil marke „Volkwagen“, tip  „Passat“, kojim je upravljalo lice inicijala O.D. iz Istočnog Sarajeva.

Lice ja na uvid priložilo hrtvatsku vozačku dozvolu, koja mu je oduzeta zbog sumnje da se radi o falsifikovanom dokumentu.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo i u toku su provjere i dokumentovanje krivičnog djela „Falsifikovanje isprave“.

Filter 2019